260 g Digestive-keksejä murskattuna
75 g suolatonta voita sulatettuna
ripaus suolaa
2 rkl kuumaa vettä
1 1/2 tl gelatiinijauhetta
200 g mustikoita
100 g vadelmia
450 g tuorejuustoa
150 g tomusokeria
2 rkl sitruunamehua
1/2 tl laventeliuutetta (valinnainen)
350 ml kuohukermaa
2,5 dl Kaskein luomutyrnitäysmehua
2,5 dl (luomu)omenatäysmehua
0,75 dl (luomu)sokeria
4,25 dl vettä
2 (luomu)kanelitankoa
5 (luomu)neilikkaa
5 (luomu)tähtianista
1 rkl (luomu)kardemummaa rouheena tai kokonaisena
Suolaa lohifileen pinta karkealla merisuolalla. Ripottele pintaan sokeri ja murskatut, pakastekuivatut puolukat tai puolukkajauhe. Peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Tarjoile ohueksi siivutettuna tuoreen tillin kanssa.
Lue lisää